Εκπαίδευση της ομάδας των πωλήσεων της Medilco Hellas από στελέχη της ICL

>>>Εκπαίδευση της ομάδας των πωλήσεων της Medilco Hellas από στελέχη της ICL

Εκπαίδευση της ομάδας των πωλήσεων της Medilco Hellas από στελέχη της ICL

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/11/2021 η εκπαίδευση της ομάδας πωλήσεων της Medilco Hellas από τα ανώτερα στελέχη του ICL για όλα τα βασικά brands και τις τεχνολογίες του ομίλου. Η εκπαίδευση επισφράγισε τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία Medilco Hellas για πάνω από 30 χρόνια στον χώρο των λιπασμάτων, την επένδυση στον άνθρωπο και την παροχή ποιοτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στον γεωργικό τομέα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Medilco Hellas, κυρία Ήλια Γάγγου, η οποία, ως πρέσβειρα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας, των αρχών που την διέπουν, και των ατόμων που την απαρτίζουν και την αντιπροσωπεύουν στον Ελλαδικό χώρο.

Η αποκλειστική συνεργασία της Medilco με την πρώην κρατική χημική βιομηχανία του Ισραήλ, ICL  Fertilizers, αναδείχθηκε από την παρουσία των κυρίων Paolo Cesca, Country Manager ICL Group και Giorgio Ballota, Agronomist ICL Specialty Fertilizers. Η ενεργή συμμετοχή όλης της ομάδας της Medilco αντικατοπτρίζει την δυναμική παρουσία της στον χώρο των λιπασμάτων.

Η εισήγηση περιελάμβανε τόσο μια περιήγηση στις επιβλητικές εγκαταστάσεις παραγωγής της ICL παγκοσμίως, την δυναμική είσοδο νέων προϊόντων (Solinure Polymarine) στην ήδη πλούσια γκάμα της Medilco, αλλά και την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που βασίζονται στην έννοια της επένδυσης επί αποδώσει, όπως βιοδιασπώμενα λιπάσματα ελεγχόμενης αποδέσμευσης (Agromaster). Η ενίσχυση, μάλιστα, της δυναμικής της συνεχώς εξελισσόμενης εταιρείας Medilco Hellas στηρίζεται σε μοναδικά προιόντα όπως το Polysulphate και το PKplus, τα οποία θα εξυπηρετούνται και από νέα terminals στην Ιταλία και την Ισπανία.

Η Medilco Hellas στηρίζει την Ελληνική Γεωργία έμμεσα και άμεσα προμηθεύοντας τις ελληνικές βιομηχανίες ανάμειξης λιπασμάτων με πρώτες ύλες και τα γεωπονικά καταστήματα με συσκευασμένα λιπάσματα άριστης ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας.

Η ομάδα της Medilco Hellas και η ICL ενωμένοι και πλήρως ενημερωμένοι, στηρίζουν την Ελληνική  Γεωργία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης, που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις προκλήσεις του σήμερα αλλά και σε εκείνες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

                               

                 

By | 2022-01-03T17:22:02+03:00 9 Δεκεμβρίου, 2021|Εκδηλώσεις|