Ενημερωτική Εκδήλωση στα Χανιά

>>>Ενημερωτική Εκδήλωση στα Χανιά

Ενημερωτική Εκδήλωση στα Χανιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/12/2018 ενημερωτική εκδήλωση στα Χανιά από τη Medilco Hellas σε συνεργασία με την Αγροτεχνική Χανίων – Παπαδογιάννης ΙΚΕ παρουσία πολλών παραγωγών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον κύριο Νικόλαο Παπαδογιάννη, ιδιοκτήτη της Αγροτεχνικής Χανίων ΙΚΕ και κατόπιν υπήρξε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Medilco Hellas, κύριο Μιχάλη Γάγγο ο οποίος έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας η ιστορία της οποίας ξεκινάει 45 χρόνια με την είσοδο του κύριου Γάγγου στο Ίδρυμα Μποδοσάκη όπου και άρχισε η επαφή του με τον κλάδο των λιπασμάτων. Μετά από μια συνεχόμενη καριέρα 25 ετών στο εν λόγω ίδρυμα αποφάσισε να χαράξει το δικό του δρόμο ιδρύοντας την εταιρία Medilco.

Λόγω των σχέσεων του κύριου Γάγγου με το Ισραήλ πολύ γρήγορα ήρθε η σύναψη της αποκλειστικής συνεργασίας της Medilco με την πρώην κρατική χημική βιομηχανία του Ισραήλ, ICL Fertilizers.

Η Medilco Hellas στηρίζει την Ελληνική Γεωργία έμμεσα και άμεσα προμηθεύοντας τις ελληνικές βιομηχανίες ανάμειξης λιπασμάτων με πρώτες ύλες και τα γεωπονικά καταστήματα με συσκευασμένα λιπάσματα άριστης ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Medilco Hellas, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στα νέα καινοτόμα προϊόντα, στοχευμένα στις καλλιέργειες της περιοχής.

Την προσοχή των συμμετεχόντων κέντρισε η πληρότητα της γκάμας των λιπασμάτων της Medilco Hellas (κοκκώδη, κρυσταλλικά, υγρά, ιχνοστοιχεία), για κάθε στάδιο, για όλες τις καλλιέργειες αλλά και η μοναδικότητα των λιπασμάτων προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του Κρητικού παραγωγού.

Τα λιπάσματα στα οποία έγινε εκτενής παρουσίαση, συζήτηση με τους συμμετέχοντες και διαδραστικά αποδεικτικά παρουσία αυτών ήταν:
– Η χαμηλού pΗ σειρά κρυσταλλικών λιπασμάτων Novacid στην οποία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη το patent λίπασμα, Pekacid (στερεό φωσφορικό οξύ) λόγω της τριπλής δράσης και των σημαντικών οφελών που προσφέρει λόγω της μείωση του pΗ, την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και τον καθαρισμό των σταλακτών.
– H διαφυλλική σειρά Nutrivant με τον ειδικό προσκολλητικό παράγοντα Fertivant
– Το μοναδικό 4 –σε- 1 φυσικό/ορυκτό λίπασμα Polysulphate 0-0-14+17CaO+6MgO+48SO3, πλούσιο σε τέσσερα βασικά θρεπτικά στοιχεία: θείο, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο.
– Καθώς επίσης και στο μοναδικό στη παγκόσμια αγορά προϊόν H2Flo αποτέλεσμα έρευνας της ICL με την Amega Sciences το οποίο έχει κατακλύσει τις αγορές της Μεσογείου αλλά και της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Γιατί; Γιατί δίνει λύσεις στις σύγχρονες (και μελλοντικές ανάγκες του καλλιεργητή) μειώνοντας την απαιτούμενη ποσότητα νερού άρδευσης κατά 25%, διατηρώντας για περισσότερο διάστημα την υγρασία στο έδαφος επιτρέποντας στο φυτό να απορροφήσει τα θρεπτικά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό.

Η ομάδα της Medilco και της Αγροτεχνικής Χανίων IKE ενωμένοι στηρίζουν τη Γεωργία της περιοχής μας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης.

By | 2019-01-03T13:30:11+03:00 Ιανουάριος 2nd, 2019|Εκδηλώσεις|