Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στον Πύργο Ηλείας

>>>Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στον Πύργο Ηλείας

Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στον Πύργο Ηλείας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη διοργάνωση εκδήλωσης με ικανοποιημένους συνεργάτες και παραγωγούς στο τέλος της σεζόν. Ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν με το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου της βιομηχανικής τομάτας είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τον Πύργο Ηλείας, να μοιραστούμε τα νέα μας, να ενημερώσουμε για τις τάσεις της αγοράς και να ανταλλάξουμε εμπειρίες με τα μέλη των Αγροτικών Συνεταιρισμών «Ηλείας Κήπος» και «Οπωροκηπευτικών Δυτικής Ελλάδος».

Εστιάζοντας στις καλλιέργειες της βιομηχανικής τομάτας, του καρπουζιού, της πατάτας και των κηπευτικών δόθηκαν εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες της περιοχής και προτάσεις για βελτίωση των αποδόσεων (ποσοτικών και ποιοτικών) και όχι μόνο.

Η σταθερή ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων της Medilco έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών της περιοχής οι οποίοι επιλέγουν από το brand Νova κοκκώδη και κρυσταλλικά λιπάσματα (βλ. Nova Chava 12-12-17+MgΟ+TE, 14-14-14+TE, 14-10-20+TE, NovAcid, NovaNPK, Nova Calcium κ.α) καθώς και τα αναγνωρισμένα brands Solinure, Pekacid, Nutrivant, Aminofulvat.

Είμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες παραγωγών και στηρίζουμε το έργο τους, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας συνεχώς τα μέλη τους προκείμενου να δίνουμε λύσεις με τα προγράμματα θρέψης και να βελτιώνεται εν τέλει το εισόδημα τους.

By | 2020-05-26T13:53:28+03:00 26 Μαΐου, 2020|Εκδηλώσεις|