Εταιρικό προφίλ

>Εταιρικό προφίλ
Εταιρικό προφίλ 2018-12-06T13:42:47+03:00

Medilco Hellas A.E

  Με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των λιπασμάτων προσφέρουμε μια πλήρη σειρά λιπασμάτων και εγγυόμαστε στους πελάτες μας άριστη ποιότητα προϊόντων, τεχνογνωσία, αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης και ανάπτυξης, προϊόντα ειδικά, προϊόντα patent, σε πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

  Μέσω των κεντρικών γραφείων μας στην Αθήνα και των δύο terminals σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα διακινούμε περίπου 150.000 μτ λιπασμάτων, στηρίζοντας την προσπάθεια της Ελληνικής βιομηχανίας και την καθ’ οιανδήποτε τρόπο εγχώρια παραγωγή, εμπορική και μεταποιητική δραστηριότητα, παρέχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις στην μετά την πώληση ανάγκη.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους και παραγωγούς ορυκτών παγκοσμίως, της ICL Group, διακινούμε αποκλειστικά όλα τα προϊόντα των εργοστασίων του ομίλου: Fertilizers & Chemicals, Dead Sea Works LTD, Everris International B.V. , Fuentes Fertilizantes, Rotem Amfert Negev, Amega Sciences, Rotem Europe και επενδύουμε συνεχώς στην στοχευμένη θρέψη.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας συμπληρώνεται με τη πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας υγρών και ιχνοστοιχείων της ισπανικής Herogra Especiales τα προϊόντα της οποίας διακινούνται αποκλειστικά από την Medilco Hellas.

Στόχος της εταιρίας είναι η στήριξη του παραγωγού και η προσφορά ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λιπασμάτων που απευθύνεται σε όλες τις καλλιέργειες (υπαίθριες, σε θερμοκήπια ή τούνελ) και καλύπτει όλες τις μεθόδους εφαρμογής (στάγδην άρδευση, διαφυλλική εφαρμογή ή εφαρμογή στο έδαφος) και η παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων λίπανσης.

Η στοχευμένη θρέψη με τα σωστά θρεπτικά στοιχεία και στο καταλληλότερο στάδιο ανάπτυξης συντελεί στην μεγιστοποίηση της απόδοσης και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας. Με τα προϊόντα και την στήριξη μας η επένδυση του καλλιεργητή ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Οι ειδικοί στη στοχευμένη θρέψη

  Μέσα από ένα πλήρως εξιδικευμένο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και συνεργασίας παρέχουμε σήμερα στο πελατολόγιό μας άμεσες υπηρεσίες ενημέρωσης, εισαγωγής και παράδοσης προϊόντων, εδραιώνοντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον Ελληνα παραγωγό και αγρότη.

Τα λιπάσματά μας, εφαρμοζόμενα στο έδαφος ή μέσω προηγμένων συστημάτων άρδευσης ή διαφυλλικών ψεκασμών, αποτελούν τη βάση για μια προηγμένη γεωργία και ανταποκρίνονται στην ανάγκη για μεγαλύτερες αποδόσεις και καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία