Εταιρικό προφίλ

>Εταιρικό προφίλ
Εταιρικό προφίλ 2023-10-17T16:13:25+03:00

Medilco Hellas – Οι Ειδικοί στη Θρέψη

  Με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των λιπασμάτων προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης και εγγυόμαστε στους συνεργάτες  μας άριστη ποιότητα προϊόντων, τεχνογνωσία, αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης και ανάπτυξης.

  Μέσω των κεντρικών γραφείων μας στην Αθήνα και των terminals σε Θεσσαλονίκη, Αττική, Βοιωτία και Κρήτη διακινούμε περίπου 50.000 μτ λιπασμάτων, και είμαστε δίπλα στον επαγγελματία καλλιεργητή.

Χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους και παραγωγούς ορυκτών παγκοσμίως, όπως η συνεργασία μας με την ICL Group εδώ και 30 χρόνια. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας διακινούμε τα επώνυμα προϊόντα Solinure, Agroleaf, Nutrivant.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας συμπληρώνεται με τη πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας Βιοδιεγερτών, Υγρών και Ιχνοστοιχείων της ισπανικής Herogra Especiales , Herogra Group τα προϊόντα της οποίας διακινούνται αποκλειστικά από την Medilco Hellas.

Στόχος της εταιρίας είναι η στήριξη του παραγωγού και η προσφορά ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λιπασμάτων που απευθύνεται σε όλες τις καλλιέργειες (υπαίθριες, σε θερμοκήπια ή τούνελ) και καλύπτει όλες τις μεθόδους εφαρμογής (στάγδην άρδευση, διαφυλλική εφαρμογή ή εφαρμογή στο έδαφος) και η παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων λίπανσης.

Η στοχευμένη θρέψη με τα σωστά θρεπτικά στοιχεία και στο καταλληλότερο στάδιο ανάπτυξης συντελεί στην μεγιστοποίηση της απόδοσης και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας. Με τα προϊόντα και την στήριξη μας η επένδυση του καλλιεργητή ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Οι ειδικοί στη στοχευμένη θρέψη

  Μέσα από ένα πλήρως εξιδικευμένο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και συνεργασίας παρέχουμε σήμερα στο πελατολόγιό μας άμεσες υπηρεσίες ενημέρωσης, εισαγωγής και παράδοσης προϊόντων, εδραιώνοντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον Ελληνα παραγωγό και αγρότη.

Τα λιπάσματά μας, εφαρμοζόμενα στο έδαφος ή μέσω προηγμένων συστημάτων άρδευσης ή διαφυλλικών ψεκασμών, αποτελούν τη βάση για μια προηγμένη γεωργία και ανταποκρίνονται στην ανάγκη για μεγαλύτερες αποδόσεις και καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία