Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στη Κοζάνη

>>>Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στη Κοζάνη

Ενημερωτική Παρουσίαση της Medilco Hellas στη Κοζάνη

Στα πλαίσια των ενημερωτικών παρουσιάσεων της Medilco Hellas για τις νέες τάσεις και τα νέα προϊόντα στο χώρο των λιπασμάτων, η ομάδα των Ειδικών της Θρέψης της Medilco Hellas από Ελλάδα και Ισραήλ βρέθηκαν στη Κοζάνη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαιδευτική ενημέρωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Ιουνίου σε συνεργασία με τα γεωπονικά καταστήματα της οικογένειας Χρυσοβερίδη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες κο Κυριάκο Χρυσοβερίδη και κα Δήμητα Χρυσοβερίδη.

Στο επίκεντρο των παρουσιάσεων ήταν οι καλλιέργειες της πατάτας και των σιτηρών που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παραγωγών της περιοχής και τα ειδικά λιπάσματα εξειδικευμένης θρέψης που δίνουν λύσεις στις καλλιέργειες της περιοχής όπως το Pοlysulphate, η κοκκώδης σειρά NovaChava, το στερεό φωσφορικό οξύ Pekacid, η χαμηλού ph κρυσταλλική σειρά Novacid, και οι διαφυλλικές σειρές κρυσταλλικών με τεχνολογία Agroleaf & Νutrivant.

H εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και δόθηκε η δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να επικοινωνήσουν τους προβληματισμούς τους και να λάβουν σαφής συμβουλές και οδηγίες από το τεχνικά άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Medilco Hellas και τον Τεχνικό Γεωπόνο της ICL Fertilizers- Ισραήλ, Uri Mezurman.

Η ομάδα της Medilco Hellas συνεχίζει να είναι δίπλα στον αγρότη παρέχοντας του προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας και δίνοντας του ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας.

By | 2019-06-25T10:13:52+03:00 24 Ιουνίου, 2019|Εκδηλώσεις|