Στις 13 Οκτωβρίου η Medilco Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων!

>>>Στις 13 Οκτωβρίου η Medilco Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων!

Στις 13 Οκτωβρίου η Medilco Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων!

Το λίπασμα είναι μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της εποχής μας που η ιστορία του ξεκινά από αρχαιοτάτων χρόνων και έχει συντελέσει καθοριστικά μέχρι και σήμερα στη θρέψη του παγκόσμιου πληθυσμού, στην εξασφάλιση της επάρκειας των τροφίμων και στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και συμπίπτει με την επέτειο της ανακάλυψης της σύνθεσης της αμμωνίας. Η μέθοδος Haber-Bosch, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Nature, αποκαλείται η σημαντικότερη εφεύρεση του 20ού αιώνα, καθώς “πυροδότησε την έκρηξη του πληθυσμού”.

Η Medilco Hellas στο πλαίσιο της ημέρας αυτής διέθεσε ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο της ποσότητες από τα υψηλής ποιότητας και μοναδικής τεχνολογίας λιπάσματα.

Πιο συγκεκριμένα διατέθηκαν τα παρακάτω λιπάσματα:
• Το Νutrivant 20-20-20+ΤΕ, κρυσταλλικό λίπασμα για διαφυλλική εφαρμογή με την ειδική τεχνολογία Fertivant, για αποτελεσματικότερη απορρόφηση.
• Το Νοvacid 20-20-20+TE, το μοναδικό όξινο κρυσταλλικό λίπασμα με πρώτη ύλη το Pekacid και pΗ 3.
• Το Heropower, υγρό αζωτούχο λίπασμα με θείο για ενίσχυση της βλάστησης και αυξημένη απορρόφηση του φωσφόρου, του σιδήρου και του μαγγανίου.
Δίνοντας τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν οι Έλληνες παραγωγοί στις καλλιέργειές τους.

Λίγα λόγια για την Medilco Hellas:
Η Medilco Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπασμάτων από το 1974 προμηθεύοντας την ελληνική γεωργία και βιομηχανία λιπασμάτων με πρώτες ύλες και σύνθετα λιπάσματα.
Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσουμε ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες του παραγωγού μέσα από την τεχνογνωσία, τα προηγμένης τεχνολογίας λιπάσματα και τις ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης που προσφέρουμε.

Η φιλοσοφία μας: Κάθε τι που κάνουμε έχει απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα παραγωγού δίνοντας του προστιθέμενη αξία.

Πως; Με την ανάπτυξη συνεργασιών με παραγωγούς και πολυεθνικούς ομίλους, με δικά τους εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, με κέντρα έρευνας και ανάπτυξης που έχουν τις ίδιες αξίες και πιστεύω με εμάς.
Όραμα μας: Να εμφυσήσουμε την έννοια της επένδυσης επί αποδόσει στη λίπανση στον Έλληνα καλλιεργητή και παραγωγό έτσι ώστε να έχει το μέγιστο δυνατό όφελος και να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δίκτυο πωλήσεων.
Τα πιστεύω μας:
 Πιστεύουμε ότι απώτερος σκοπός μας είναι να διακινήσουμε εξαιρετικά προϊόντα και αυτό δεν αλλάζει.
 Εστιάζουμε συνεχώς στην καινοτομία. “ Less is more”
 Πιστεύουμε στο απλό και όχι το πολύπλοκο. “it’s simple, it’s just not easy”
 Πιστεύουμε ότι πρέπει να τοποθετούμε (positioning) τα brands που διακινούμε και να συμμετέχουμε σε αγορές όπου μπορούμε να      συμβάλλουμε πραγματικά.
 Πιστεύουμε στη διαφοροποίηση. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε διαφορετικά «Grow different».
 Και ειλικρινά, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την υπεροχή κάθε ομάδας στην εταιρία.

Specialists in precise nutrition!

By | 2023-02-14T10:57:31+03:00 19 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα|