Τεχνικό Σεμινάριο Βιοδιεγερτών & Υγρών λιπασμάτων στην Ισπανία – Medilco Hellas X Herogra Especiales

>>>Τεχνικό Σεμινάριο Βιοδιεγερτών & Υγρών λιπασμάτων στην Ισπανία – Medilco Hellas X Herogra Especiales

Τεχνικό Σεμινάριο Βιοδιεγερτών & Υγρών λιπασμάτων στην Ισπανία – Medilco Hellas X Herogra Especiales

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να εκπαιδευόμαστε και να χτίζουμε γερές βάσεις με τους συνεργάτες μας!

Αυτή τη φορά οι Ειδικοί στη Θρέψη της Medilco Hellas ταξίδεψαν στις εγκαταστάσεις της Herogra Especiales στη Γρανάδα της οποίας τα προϊόντα διακινούμε κατ’ αποκλειστικότητα εδώ και 12 χρόνια, για το 1ο τεχνικό σεμινάριο δια ζώσης μετά τον κορονοιό.

Εντυπωσιασμένοι από την ευχάριστη έκπληξη του μεγέθους της εταιρίας, αφιερώθηκε μια ολόκληρη μέρα στις εγκαταστάσεις όπου παράγονται τα κρυσταλλικά, κοκκώδη, υγρά λιπάσματα, βιοδιεγέρτες και μικροοργανισμοί καθώς επίσης και τα τρία in house εργαστήρια όπου αναπτύσσονται τα μοναδικά προϊόντα και τεχνολογίες για τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας.

Την επόμενη ημέρα η επίλεκτη ομάδα της Medilco είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα ολοκαίνουργια γραφεία του Ομίλου γνωρίζοντας από κοντά τον (4ης γενιάς της οικογένειας Romero) CEO Juan Jose Romero, που βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας καθώς επίσης και τον Γενικό Διευθυντή Mr Jaime Abad Peralta. Οι τεχνικοί της Herogra μας ενημέρωσαν για τα νέα ειδικά προϊόντα που έχουν αναπτύξει τα οποία πραγματικά συμβάλλουν στην ενίσχυση του εισοδήματος του επαγγελματία καλλιεργητή και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις όχι μόνο του σήμερα αλλά και του αύριο.

Το ταξίδι στην Ανδαλουσία δε θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς μια εμπειρία ζωής για κάθε γεωπόνο, χωρίς μια επίσκεψη στην Αλμερία με τα 330.000στρέμματα θερμοκηπίων όπου οι επαγγελματίες παραγωγοί επιλέγουν τα προϊόντα της Herogra για τις καλλιέργειες τους !

ΟΙ Ειδικοί στη Θρέψη MEDILCO HELLAS & HEROGRA ESPECIALES!

Δυναμικές συνεργασίες που αποδίδουν καρπούς!

Στα πλαίσια της συνεχούς τεχνικής κατάρτισης και την εκπαίδευση των παραγωγών και γεωπόνων, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο όπου τεχνικοί γεωπόνοι από την Ισπανία θα επισκεφτούν περιοχές της Ελλάδας μαζί με την ομάδα της Medilco για περαιτέρω τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση.

Hasta luego!

By | 2022-11-02T14:05:05+03:00 2 Νοεμβρίου, 2022|Εκδηλώσεις|