Η Medilco Hellas στην έκθεση Agrotica 2020

>>>Η Medilco Hellas στην έκθεση Agrotica 2020

Η Medilco Hellas στην έκθεση Agrotica 2020

Για μια ακόμη χρόνια η Medilco συμμετείχε στην 28η Agrotica που έλαβε χώρα στoν Εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη  30/1-02/02/2020.

Φέτος η ομάδα της Medilco υποδέχτηκε σε ένα νέο χώρο, μεγαλύτερο και έξυπνα σχεδιασμένο τους φίλους, συνεργάτες, γεωπόνους & παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τους ειδικούς στη θρέψη (Έλληνες και ξένους) τις τάσεις της αγοράς λιπασμάτων καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί για την κάλυψη των αναγκών της κάθε καλλιέργειας. Πιο αναλυτικά , εκτός από τους τεχνικούς γεωπόνους της Medilco  στο περίπτερο βρίσκονταν συνεχώς και γεωπόνοι από Iσραήλ (ICL Fertilizers)  και Ισπανία (Herogra Especiales) .

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά το Μοναδικό Polysulphate Premium που διατίθεται από φέτος στην Ελληνική Αγορά.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Joan Verhoeven , SVP Global Specialty της ICL, στην έκθεση  της Agrotica μετά το κλείσιμο μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς (2019) για την εταιρία στην Ελλάδα.

Η Διοίκηση και η ομάδα της Medilco ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους, παλιούς και νέους, που μας επισκέφτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας όχι μόνο τις επιτυχημένες ιστορίες τους αλλά και τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες και τα προβλήματα τους.

Στόχος και δέσμευση μας είναι να διακινούμε εξαιρετικά προϊόντα θρέψης και να δίνουμε λύσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στο εισόδημα του παραγωγού.

Γνωρίζοντας καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς μπορούμε να τις καλύπτουμε και καλύτερα.

By | 2020-05-26T14:04:10+03:00 22 Μαΐου, 2020|Εκδηλώσεις|